Yhteystiedot

Lähetä sähköpostia: sovittelujournalismi@gmail.com
Twitter: @sojohanke

Työryhmän jäsenet:

Hankkeen johtaja (YTT) Laura Ahva on kansalaisjournalismin ja yleisöosallistumisen asiantuntija. Hänellä on vankka kokemus myös erilaisista täydennyskoulutus- ja kehityshankkeista. laura ahva nettisivulle pieni

Tutkija (FM) Mikko Hautakangas toimii Sojo-työpajojen toisena vetäjänä. Hautakangas on tutkinut osallistavan mediakulttuurin ilmiöitä, yleisön ja tuotannon vuorovaikutusta ja erilaisia verkkoyhteisöjä. Hän on toiminut myös opettajana ja vetänyt erilaisia täydennyskoulutuksia. mikko2016

Tutkimuskeskus COMET
Päätalo E336
33014 Tampereen yliopisto

mikko.hautakangas (at) uta.fi
Puhelin: 040 190 1363

Toimittaja (YTM) Elina Venesmäki toimii Sojo-työpajojen toisena vetäjänä. Venesmäki on muun muassa ilmastoasioihin, maahanmuuttoon ja feminismiin keskittynyt vapaa toimittaja. Hän kirjoittaa Suomen Kuvalehteen, Helsingin Sanomiin, Kodin Kuvalehteen ja Kuluttajaan sekä moderoi sosiaalisessa mediassa Debattibaari.fi:n keskusteluja.

Yliopistonlehtori (FT) Maija Gerlander tuo työpajoihin puheviestinnän asiantuntemusta. Gerlander tutkii ja opettaa Tampereen yliopistossa puheviestintää ja on keskittynyt etenkin ammatillisen viestinnän kysymyksiin sekä sovitteluun konfliktien hallinnassa ja ratkaisussa.

Tutkimusapulainen (YTM) Paula Haaralla on monipuolista tutkimuskokemusta muun muassa aggressiivisen verkkokeskustelun tutkimisesta sekä maahanmuuttokeskustelusta.

Koulutussuunnittelija (YTM) Satu Seppä valmistelee ja koordinoi Tutkimuskeskus COMETin täydennyskoulutus- ja kehityshankkeita, joista useat ovat käsitelleet journalismia ja kansalaisosallistumista.